top of page

RUBEN WEYTJENS

Ruben Weytjens werd op 26 januari 1978 geboren te Bree en groeide op in het gezellige dorpje Opitter.
Na het behalen van zijn masterdiploma in elektronica aan de Hogeschool Limburg te Diepenbeek ging hij ondermeer aan de slag bij Philips in Hasselt, Heerlen en Eindhoven.
Zijn laatste diploma-gerelateerde job als ontwikkelaar van E-readers bij IRX Innovations (eerder iRex Technologies) beëindigde hij in september 2012, waarna hij zich fulltime met het weer kon gaan bezighouden. Dat doet hij vanuit zijn huidige woonplaats Neeroeteren.

Ruben Weytjens is een weerman uit Belgisch Limburg, die zéér gepassioneerd en daardoor ook zéér professioneel te werk gaat om een absoluut meerwaarde-weerbericht voor Limburg te kunnen leveren. Hij doet dit als zelfstandige vanuit zijn éénmanszaak, maar dat belet hem niet om 365 op 365 dagen per jaar, van 's morgens tot 's avonds updates te voorzien op basis van de laatste ontwikkelingen. Ook wanneer hij in Lapland, Noord-Noorwegen, IJsland of Groenland aan de slag is als gids.

Ruben zijn weerbericht is te vinden op zijn website www.rubenweytjens.be en zijn Facebook-pagina. 

​Eind 2008 is de krant Het Belang van Limburg dan bij hem komen aankloppen met het verzoek om 7 dagen op 7 het weerpraatje op hbvl.be voor zijn rekening te nemen. 


Ondertussen is Ruben sinds jaar en dag ook de vaste weerman voor de gedrukte krant.

logo cure 2022-3.png
logo cure 2022-3.png
ruben.webp
ruben.png
logo cure 2022-3.png
bottom of page